spot_img
11 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateSociologul Gelu Duminică și fostul deputat Adriana Săftoiu, la Târgu Jiu

  Sociologul Gelu Duminică și fostul deputat Adriana Săftoiu, la Târgu Jiu

  Cunoscutul sociolog Gelu Duminică și fostul deputat Adriana Săftoiu au participat, sâmbătă, la conferința educațională VREM, care s-a desfășurat la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu.

  Cei doi le-au vorbit tinerilor prezenți despre modalitatea de a-ți stabili și atinge obiectivele: „A şasea ediţie a Conferinţei educaţionale ʺVremʺ la Teatrul “ Elvira Godeanu”, partener în acest proiect. O conferinţă de înaltă ţinută, organizată de doamna profesor Elena Dana Constantinescu, Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” fiind un alt partener. Totul a început din dorinţa de a oferi tinerilor întâlniri cu oameni care să-i înveţe, să-i inspire.

  Speakeri la această ediţie au fost sociologul Gelu Duminică şi fostul deputat Adriana Saftoiu, care au vorbit despre cât de important este să-ţi găseşti identitatea şi să ţi-o asumi, în faţa unei săli arhipline. Publicul a intrat la final într-un dialog extrem de interesant şi de constructiv cu invitaţii“, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: