spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateSoluția găsită de Primăria Târgu Jiu pentru depozitarea gunoiului

  Soluția găsită de Primăria Târgu Jiu pentru depozitarea gunoiului

  Primăria municipiului Târgu Jiu a găsit o soluție cu privire la depozitarea gunoiului pe perioada în care depozitul de deșeuri de la Târgu Jiu va fi închis. „Problema depozitării deșeurilor preluate de la Târgu Jiu este rezolvată. Cetățenii pot sta liniștiți. Noi ne-am luat măsuri de precauție din timp și oamenii trebuie să știe că nu vor fi probleme în acest sens.

  Gunoiul va fi preluat de către o stație de transfer și trimis spre un depozit din apropiere. Între timp, în așteptarea soluționării situației de la Polaris, ne pregătim cu cele mai bune soluții pentru comunitatea locală“, a anunțat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Acesta a precizat că tariful ar putea fi majorat în perioada următoare, deoarece cresc cheltuielile legate de transport.

  Prefect: „Groapa funcționează în continuare în mod abuziv“

  Depozitul de deșeuri di  zona Bârsești a fost închis pe o perioadă de șase luni de către Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Gorj. „A fost închisă în urma controale repetate acolo, după ce, inițial, a fost întocmit un protocol prin care trebuiau luate o serie de măsuri de reprezentanții depozitului de deșeuri. Unele măsuri au fost luate, iar altele nu au fost luate. Constatând că grosul măsurilor nu au fost însușite lși puse în practică au decis că închiderea gropii de gunoi este singura decizie care poate fi luată la momentul actual. Să sperăm că cei de la Polaris constată că nu ne jucăm și că pe parcursul celor 11 săptămâni asumate de dumnealor vor lua măsurile necesare îndepărtării mirosurilor. S-a suspendat activitatea pe șase luni, iar în această perioadă trebuie să întreprindă ceea ce este necesar pentru eliminarea poluării. (…) Groapa funcționează în continuare în mod abuziv. Reprezentanții Primăriei Târgu Jiu și cei ai Consiliului Județean vor trebui să găsească alternative de depozitare la alte gropi de gunoi“, a spus prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: