spot_img
24 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateSpitalul Județean de Urgență Târgu Jiu are o asociație către care se...

  Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu are o asociație către care se poate redirecționa până la 3,5% din impozitul pe venit

  Asociația Medico Socială a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu este o asociație non-profit cu ajutorul căreia, conducerea unității medicale își dorește să aducă un plus în dezvoltarea Spitalului.

  „Vă rugăm să ne sprijiniți prin redirecționarea de până la 3,5% din impozitul anual pe venit către Asociația Medico Socială a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, în vederea dezvoltării și dotării secțiilor și laboratoarelor unității medicale.
  Completarea declarației 230, privind impozitul pe venituri din salarii, pensii sau din activități independente și direcționarea către Asociația unității medicale, poate fi făcută atât de angajații unității medicale, cât și de orice cetățean care dorește să ne ajute. Prin intermediul prevederilor din Codul Fiscal, orice contribuabil poate direcționa până la 3,5% din impozitul anual pe venit către o organizație non-profit.
  Reprezentanții Asociației Medico Socială vor ține evidența cererilor privind destinația sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat, astfel încât sumele încasate de la angajații unei secții/compartiment etc. să poată fi investite în interesul acestei secții/compartiment.
  Completați, semnați și depuneți formularul 230 online, într-un minut, fără drumuri la ANAF. Trimiteți-l pe e-mail către adresa eugeniaciocoiu@ymail.com Echipa organizației se va ocupa să trimită formularul la ANAF“, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!