spot_img
14.8 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateStâlpii din Târgu Jiu, verificați, după ce doi dintre ei au căzut...

  Stâlpii din Târgu Jiu, verificați, după ce doi dintre ei au căzut din senin pe mașini

  Primăria municipiului Târgu Jiu face o evaluare a tuturor stâlpilor de iluminat, după accidentele care au avut loc în acest an.

  „Am trecut la inventarierea tuturor stâlpilor care ar putea să aibă probleme, pe bugetul anului viitor vor fi înlocuiți. La nivelul municipiului sunt aproximativ 7.000 de stâlpi de iluminat. Au fost găsiți și stâlpi cu probleme, dar încă se lucrează la această evaluare“, a spus Ionuț Jilăveanu, directorul adjunct al Direcției de Investiții și Gospodărire Comunitară din cadrul municipiului Târgu Jiu.

  În acest an, doi stâlpi aflați în zone diferite din oraș s-au prăbușit pe mașini. Unul dintre aceștia se afla în zona Palatului Copiilor, din centrul municipiului Târgu Jiu.

  Probleme și la stâlpii din beton

  Potrivit lui Ionuț Jilăveanu, probleme nu sunt doar la stâlpii metalici, ci chiar și la cei din beton. „Au fost depistate probleme și la stâlpii din beton, deoarece acesta îmbătrânește și apar fisuri. Pot apărea surprize și la acești stâlpi, mai ales dacă sunt scoși cumva din aliniament de alte cabluri care trag în stânga și în dreapta. Anul viitor va fi alocată o sumă mai mare pentru înlocuirea stâlpilor cu probleme“, a mai precizat Ionuț Jilăveanu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: