spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateStart lucrări pentru grădinița din zona Debarcader

  Start lucrări pentru grădinița din zona Debarcader

  Autoritățile locale au demarat lucrările la grădinița promisă în zona de nord a orașului. La întâi septembrie lucrările vor fi gata. Șantier în lucru mai este și la grădinița de pe Mioriței. 

  Preșcolarii din zona Debarcader vor începe în toamnă grădinița într-o locașie nouă. Investiția promisă de autoritatea a fost demarată. Muncitorii au transformat zona în șantier. “Au început lucrările la grădinița din zona Debarcader (Lotrului – Hidrocentralei). Așa cum am anunțat încă de la sfârșitul anului trecut, este vorba despre o investiție demarată în parteneriat cu Ministerul Educației și care era absolut necesară. Vorbim de un obiectiv cu trei grupe de copii și care va fi funcțional de la 1 septembrie. Vor fi preluați, în acest fel, copiii care mergeau spre grădinițele din zona 11 Iunie, unități care sunt destul de aglomerate. Am discutat cu cetățenii din zona Debarcader care ne-au cerut să facem o prioritate din a le construi o grădiniță aici”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

  Din păcate sunt și investiții amânate din cauza pandemiei, lucrarea de la Calea Eroilor fiind trecută în rezervă după ce liciația a fost căștigată de o societatea din Italia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: