spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateStație de combustibili în localitatea Petrești, din Bărbătești

  Stație de combustibili în localitatea Petrești, din Bărbătești

  Afacere ilegală cu combustibilÎn curând, se intenționează înființarea unei stații de combustibili într-o localitate din partea de sud a județului Gorj. Aceasta va fi amplasată în satul Petrești, din comuna Bărbătești.

  Un agent economic a depus deja documentațiile necesare în vederea obținerii acordului de mediu pentru proiectul care vizează construirea stației de distribuție a carburanților. Pe lângă aceasta, va mai fi ridicat un magazin și o terasă.

  „APM GORJ  anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul CONSTRUIRE STATIE DISTRIBUTIE CARBURANTI, MAGAZIN SI TERASA, propus a fi amplasat în comuna Bărbătești, sat Petrești, jud Gorj , titular S.C. NTP  S.R.L. Informaţiile privind proiectul propus/memoriu de prezentare pot fi consultate la sediul APM Gorj, strada Unirii, nr. 76, judeţul Gorj,  în zilele de  luni – vineri, între orele 08 – 14. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Gorj.”, anunță Agenției pentru Protecția Mediului Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: