spot_img
24 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateStații de încărcare electrică în curtea unui liceu de renume din Târgu...

  Stații de încărcare electrică în curtea unui liceu de renume din Târgu Jiu

  Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” intră în reabilitare. 1,4 milioane de euro, din PNRR, vor fi folosiți pentru reducerea cheltuielilor la utilități. Lucrările sunt complexe și vizează, printre altele, realizarea a două stații de încărcare electrică în incinta unității școlare.

  *Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu intră în reabilitare, urmărindu-se, în special, creșterea performanței energetice. Peste 1,4 milioane de euro este valoarea proiectului cu finanțare prin PNRR, iar acesta prevede izolarea termică a clădirii, înlocuirea tâmplăriei existente cu tâmplărie PVC cu geamuri tristrat și acoperire low-e, înlocuirea radiatoarelor și conductelor, reabilitarea și modernizarea sistemului de producere a agentului termic, dar și a instalațiilor electrice – iluminat și prize, boilere pentru apa caldă curentă și instalarea panourilor fotovoltaice pentru producerea de energie electrică.
  De asemenea, sunt prevăzute 2 stații de încărcare electrice”, afirmă Marcel Romanescu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Romanescu anunță cu surle și trambite ce ,POATE, se va întâmpla la anul, dar omul fiind disperat după voturi striga în gura mare ce realizări or să fie în mandatul său. La el acest gen de a-și face campanie a devenit ceva obișnuit, numai că termenele peste termene,peste termene de finalizare a Axei Brâncuși îl contrazic și ii trimit zicerile de pe Facebook in derizoriu, astfel că nimeni nu îl mai bagă în seamă.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!