spot_img
31.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateStatuetă furată noaptea dintr-un cartier din Târgu Jiu. Locatarii sunt revoltați

  Statuetă furată noaptea dintr-un cartier din Târgu Jiu. Locatarii sunt revoltați

  Un suport de flori, tip statuetă, a dispărut zilele trecute dintr-un părculeț aflat în cartierul Unirii-Gârdu, din zona centrală a municipiului Târgu Jiu, chiar în apropiere sediului Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

  Cetățenii din cartier sunt revoltați, mai ales că statueta a fost achiziționată de către doi foști locatari, în urmă cu aproximativ 50 de ani. Gheorghe Nimară a depus chiar o plângere la poliție pentru comiterea infracțiunii de furt, deoarece suportul de flori tip statuetă a fost achiziționat de către rudele sale, frații Albulescu: „Această statuetă care a fost amplasată în str. Unirii, în părculețul blocului 36, scara 4 ,în spate la Gârdu lângă Parchet,, timp de 45 de ani, a fost furată în noaptea de vineri spre sâmbătă 15 ianuarie 2022. Furată cu ajutorul unui cunoscut politician din acest oraș. Este o statuetă unicat. Rog cine o va zări amplasată prin curtea vreunei vile, conac, să facă cunoscut pentru recuperare. Am depus plângere la poliție. Ne-a distrus părculețul amenajat de oamenii gospodari de pe această scară. Au lăsat părculețul gol și trist. Acestea sunt vremurile pe care le trăim din păcate!“.

  Președintele Asociației de proprietari văzut cu două persoane care au fotografiat sacsia

  Oamenii din zonă spun că l-au văzut pe noul președinte al Asociației de proprietari cu două persoane care fotografiau statueta: „A dispărut în timpul nopții. Se văd urmele. Un vecin mi-a spus că l-a văzut pe președintele Asociației de proprietari, Marius Vlaicu, care a venit cu două persoane și fotografiau sacsia. Ni s-a spus de către administratorul de la asociație că există o aprobare de la Primărie pentru a lua statueta. Cum este posibil să se întâmple așa ceva, dacă nu este în proprietatea Primăriei? De ce nu au venit ziua să o ia? Tot foștii locatari au amenajat atunci și părculețul în care se află. Eu aveam grijă de ea și o curățam“.

  Marius Vlaicu: „Este o solicitare scrisă ca să fie cumpărată“

  Reprezentanții Primăriei Târgu Jiu au comunicat că nu există nicio solicitare sau vreo aprobare pentru ca statueta să fie ridicată din cartierul respectiv

  Marius Vlaicu, președintele Asociației de proprietari, este și președintele filialei Crucii Roșii Gorj, dar și membru PSD. Acesta spune că un cetățean a depus o cerere la asociație de a cumpăra statueta, dar că nu acesta a luat-o: „Este o solicitare scrisă ca să fie cumpărată. Acolo este domeniul public, iar cei de la primărie au spus că nu este statueta lor, așa că a făcut o solicitare și la asociația de proprietari. Am discutat cu domnul care a depus solicitarea și a spus că nu a luat dumnealui statueta. Sunt camere video de supraveghere și probabil că se va constata cine sunt făptașii“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: