spot_img
9.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateȘtefan Bănică va cânta la un cunoscut festival din Gorj

  Ștefan Bănică va cânta la un cunoscut festival din Gorj

  Ștefan Bănică va susține un concert la Festivalul Sarmalelor și Piftiilor, care va avea loc în weekend-ul următor în comuna Peștișani, în zona Nucet.

  „Mii de concerte în întreaga ţară, peste 353.000 de spectatori doar la concertele sale de Crăciun, din 2002 până în prezent a susținut 79 de concerte de Crăciun “sold out” la Sala Palatului, cea mai importantă sală de spectacole din ţară.
  A primit zeci de premii și distincții dintre care amintim doar câteva-Premiul pentru Excelență în Muzică și Complexitate în Cariera Artistică, Premiul “Rock Star-ul Anului”, Premiul “Cel mai complex artist” și “Cea mai charismatică vedetă masculină ”, Premiul Special pentru profesionalism și complexitate în întreaga carieră și lista poate mult continua.
  Ștefan Bănică vine sâmbătă seara, pe 30 septembrie, în Nucet la Peștișani.
  Motivul-Festivalul Sarmalelor și Piftiilor“, se arată pe pagina de Facebook „Discover Peștisani“.

  Seara va fi deschisă de recitalurile susținute de EMERIC IMRE-nominalizat la titlul de ”Cel mai bun artist Folk” și FLORIN CHILIAN cu ale sale celebre piese ”Zece” și ”Chiar dacă”-melodie cu care a primit Premiul „Romanian Music Awards Best Male“ 2008.

  Intrarea va fi liberă la toate recitalurile

  Festivalul Sarmalelor și Piftiilor Peștișani va avea loc în perioada 30 septembrie – 1 octombrie. Este cel mai mare eveniment gastronomic din Gorj.  Evenimentul va începe la ora 12 cu concursul culinar.

  Duminică 1 octombrie – recital extraordinar Ansamblul Artistic Profesionist Doina Gorjului -bansamblul care anul acesta aniversează 75 de ani de activitate.

  Intrarea va fi liberă la toate recitalurile.

  Organizatorii festivalului sunt: Consiliul Județean Gorj, Ansamblul Artistic Profesionist Doina Gorjului, Asociația ”Acasă la Brâncuși”, Primăria și Consiliul Local Peștișani.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: