spot_img
28.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateStrânge bani de la nemți pentru sterilizarea câinilor din Gorj

  Strânge bani de la nemți pentru sterilizarea câinilor din Gorj

  O tânără din Germania susține voluntar cu fonduri mai multe cabinete veterinare din România, pentru desfășurarea campaniilor de castrare a câinilor și pisicilor, pentru a reduce numărul animalelor fără stăpân de pe străzi.

  Merlyn Hermann are 32 de ani și este manager la serviciul de clienți al unei companii multinaționale care produce și vinde mobilier. Aceasta a participat la mai multe campanii, iar anul trecut a decis să-și înființeze propria asociație.

  „La început am dorit să ne implicăm în ajutorarea animalelor fără stăpân din Germania, dar am constatat că nu este așa mare nevoie de ajutorul nostru. Am auzit de situația câinilor fără stăpân din România, am vizitat țara timp de două săptămâni și m-am decis să mă implic“, spune Merlyn.
  Tânăra din Germania a vizitat, zilele trecute, un cabinet veterinar din Târgu Jiu, care face parte din programul susținut de asociație.

  A trimis în România 50.000 de euro pentru campaniile de sterilizare

  Merlyn a reușit să strângă aproximativ 50.000 de euro de la nemți, banii fiind trimiși în România, pentru desfășurarea campaniilor de castrare.

  „Avem mulți oameni care donează. Suntem o organizație mică și trebuie să devenim cât mai cunoscuți, pentru a colecta sume de bani mai mari. Organizăm târguri și organizăm întâlniri cu cetățenii, în care le explicăm despre situația câinilor fără stăpân din România și sterilizarea lor“, a precizat Merlyn Hermann.

  A reușit să le găsească o casă maidanezilor din România

  Asociația pe care Merlyn o conduce le găsește o casă . Avem licență pentru a face acest lucru. Înainte de a ajunge în Germania, câinii sunt deparazitați și vaccinați. În ultimul an, am reușit să găsim casă pentru 12 câini fără stăpân. Principala noastră activitate este sterilizarea animalelor fără stăpân“, a povestit nemțoaica.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Astfel de oameni cu suflet merita tot reapectul. Ce roman/gorjean (cu bani) ar face astfel de gesturi total dezinteresat? Niciunul. Aici se vede lipsa de cultura, mentalitate, educatie, etc, etc. Suntem inca in evul mediu, cu taranii care isi chinuie animalele, orasenii care abandoneaza caini si pisici… Nu mai zic de autoritati, administratia locala, care doar dau din gura…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!