spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 29, 2023
Altele
  AcasăActualitateStrigăt disperat al fiului unui pacient care a murit de COVID-19 în...

  Strigăt disperat al fiului unui pacient care a murit de COVID-19 în Spitalul Județean: „Este o crimă ceea ce s-a întâmplat!

  Fiul unui pacient care a murit de COVID-19 în secția ATI de la spitalul de pe strada A. I. Cuza din Târgu Jiu, acolo unde a izbucnit un scandal amoros de proporții, acuză că bolnavii mor pe capete din cauza lipsei de îngrijire din partea cadrelor medicale. La această secție, o asistentă medicală și un medic sunt acuzați că întrețineau relații sexuale chiar în cabinetul medica, unde stăteau închiși cu orele.

  Bătrânul decedat al cărui fiu a trimis un mesaj redacției Impact în Gorj se numea Ilie Ion

  „Cum este posibil ca pe data de 20.09.2020 sa moara 7 oameni la ATI COVID? Tatăl meu a fost printre ei. A fost bine 4 zile cât a stat la ATI din Spitalul 700, am vorbit cu el la telefon, mai greu, dar a vorbit, a crescut saturația la oxigen la 90 %, dar când a fost transferat la ATI Covid a murit după două zile.

  Să vă spun de ce?

  De indiferență! Sigur nu a mai fost îngrijit ca și la 700 și nici nu vreau să mă gândesc la posibilitatea criminală de a-l fi deconectat intenționat!

  O rușine de spital !

  Normal ca îi umple de comorbidități.

  Nenorociții!

  La infecțioase cereau pampersi, așternuturi și apă la jumătate de litru, iar el din conștient li cooperant l-au terminat în nici trei zile după transfer.

  Rusine!

  Faceți și un calcul statistic. Au fost șapte decese pe 20 doar în Gorj, dintr-un număr de 160 la nivel național. Vorbim de 40 de județe din care peste jumătate au cu mult peste 360.000 de locuitori. Efectiv, unele sunt cu populație de două ori cât Gorjul și să nu mai pun Bucureștiul.
  Ceva s-a întâmplat. Nu trebuia să avem mai mult de unul, poate două decese! Este o crimă ceea ce s-a întâmplat.

  Doresc ca acest mesaj sa ajungă și la Ministerul Sănătății!

  Ne gândim să facem și o plângere penală spitalului! Nu vedeți că nu este ceva normal?
  De ce credeți că au fugit și medici din spital? Știau pe ce mâini sunt și ce șansă au dacă rămân acolo!

  Au fugit de frică.

  Iar cu acest scandal amoros nu face decât să arate nemernicia unor cadre medicale îmbuibate de salarii enorme. Toate secțiile vulnerabile, unde pacienții nu se pot apăra (sunt la aparate), ar trebui monitorizate video!

  Sunt conștient că nu toate cadrele medicale sunt așa. Am fost mulțumit de cooperarea de la Spitalul 700. Le mulțumesc celor care și-au făcut datoria acolo, dar îi acuz pe cei de la Pasarelă de la infecțioase, acolo unde i-au pus capăt în doar puțin peste două zile după transferul la ei“, este apelul disperat al fiului pacientului decedat.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: