spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitateSume mai mari pentru hrana beneficiarilor DGASPC Gorj

  Sume mai mari pentru hrana beneficiarilor DGASPC Gorj

  A fost majorată alocația de hrană pentru beneficiarii Direcției Generale de Asistență și Protecție a Copilului Gorj. Consilierii județeni au aprobat, în ședința de astăzi, noile tarife.

  De majorarea nivelului alocației de hrană beneficiază și copiii cu cerințe educaționale speciale școlarizați în cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu-Jiu.
  „Se aprobă majorarea nivelului alocației de hrană pentru beneficiarii serviciilor sociale de tip rezidențial din structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului
  Gorj, după cum urmează:
  a) 27 lei/zi pentru copiii din serviciile de zi publice, copiii și tinerii pentru care s-a stabilit o măsură de protecţie specială într-un serviciu public de tip rezidenţial, precum și pentru copiii aflați în case de tip familial;
  b) 27 lei/zi pentru mama protejată în centrul maternal
  c) 27 lei/zi pentru persoanele adulte, adulte cu dizabilităţi și pentru persoanele vârstnice;
  d) 36 lei/zi pentru beneficiarii diagnosticați cu diabet și celiakie” se arată în proiectul de hotărâre votat de consilierii județeni.

  În cazul copiilor cu handicap, infectați cu HIV sau SIDA, cuantumul alocației de hrană se va majora cu 50% în raport cu sumele prevăzute deja.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!