spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăActualitateSurse de apă modernizate pentru două orașe din Gorj

  Surse de apă modernizate pentru două orașe din Gorj

  Sursele de apă pentru două orașe gorjene vor fi modernizate de către operatorul regional. Aparegio Gorj a alocat suma de aproape 20 de milioane de lei pentru proiectarea și execuția lucrărilor la sursele de apă, stațiile de tratare, aducțiuni și stațiile de epurare a apelor uzate din Târgu-Cărbunești și Țicleni.

  Intenția Aparegio Gorj este ca lucrările să fie demarate din luna februarie – martie a anului viitor.  vizate sunt următoarele:

  „Lucrări de construcție pentru : Sector 1: Sistem zonal de alimentare cu apă Târgu Cărbunești, pentru care s-au propus următoarele lucrări: Extindere front captare Târgu Cărbunești, Conductă aducțiune nouă de la forajele noi Târgu Cărbunești – Conductă aducțiune reabilitată de la forajele existente. Instalație de clorinare nouă Cojani. Reabilitare foraj existent Cărbunești Sat, Realizare stație de clorinare nouă Cărbunești Sat • Realizare rezervor nou V=150mc Cărbunești Sat; Sistem de alimentare cu apă Crețești-Curteana-Floreșteni.”, conform Aparegio Gorj. Vor mai fi efectuate lucrări pentru sistemele de alimentare cu apă din Curteana, Măceșu și Socu, tot de la Cărbunești.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: