spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateTânăr din Motru, premiat de către MAI

  Tânăr din Motru, premiat de către MAI

  Un tânăr din municipiul Motru a fost premiat de către Ministerul Afacerilor Interne, pentru că a salvat un copil în vârstă de ani, cu dizabilități, care s-a pierdut în pădure.

  Cristian Pașetoniu a primit distincția „Placheta de onoare“ din parte ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode. Motreanu a participa ca voluntar la căutările de găsire a băiatului de zece ani care s-a pierdut într-o pădure din localitatea Vârtopu. Acesta a plecat de lângă mama sa.

  Cristian a reușit să-l găsească pe copil la aproximativ nouă kilometri de locul dispariției, deși se lăsase întunericul. Copilul tremura de frig, dar nu conștientiza pericolul în care se afla. Căutările au fost dificile pentru că băiatul nu răspundea la strigătele celor care îl căutau, ca urmare a problemelor medicale de care suferă.

  „Doresc să felicit Poliția Română, cu ocazia zilei de 25 martie. Am participat la această misiune de salvare datorită comandantului Daniel Fețeanu. A fost un număr foarte mare de persoane care au ajutat la căutările pentru găsirea copilului. Mă bucur că este alături de familie și că este sănătos“, a spus Cristian Pașetoniu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: