spot_img
9.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateTânăr polițist din Târgu Jiu, dat exemplu de Ministerul Afacerilor Interne. A...

  Tânăr polițist din Târgu Jiu, dat exemplu de Ministerul Afacerilor Interne. A salvat un om

  Un tânăr polițist din Târgu Jiu, care activează în Capitală, a reușit să salveze viața unui om în timpul unei misiuni, alături de colegul său. Felix Măruță  (foto stânga) a fost dat exemplu de către Ministerul Afacerilor Interne. Tânărul a absolvit Colegiul Național „Spiru Haret“ și a urmat Școala de Subofițeri de la Câmpina.

  Felix și Radu au fost solicitați să intervină într-un caz în care o persoană a reclamat pierderea unui portofel. „Merită un share! Radu și Felix, polițiștii care au reușit să salveze un bărbat de la o adevărată tragedie! În această dimineață, puțin trecut de ora 4, în timp ce se aflau în serviciu de patrulare, au auzit prin stație:-Rog deplasare în zona Străzii Doamnei, o persoană reclamă pierderea unui portofel! -Recepționat! Ajungem imediat! Ajunși la locul semnalat, au observat că reclamantul ceruse deja și sprijinul unui echipaj de la Poliția Rutieră.

  După ce au discutat cu persoanele în cauză, în doar câteva minute, în fața lor, la mai puțin de 20 de metri, au auzit zgomote puternice și au observat cum mai multe persoane se strânseseră în jurul unui bărbat. -Și-a dat foc! Uite-l! atât a apucat să spună Felix, în timp ce alerga spre acesta. -Iau eu extinctorul din mașina voastră!, le-a spus Alexandru colegilor de la Rutieră, grăbit să-l prindă din urmă pe Felix. Deși se aflau la prima misiune de acest gen, nu au stat nicio secundă pe gânduri. Radu a scos imediat cuiul de la stingător, reușind rapid să stingă flăcările care cuprinseseră deja o bună parte din suprafața corporală a bărbatului, timp în care Felix a sunat la 112 pentru a solicita un echipaj medical la fața locului.

  -Bravo băieți! Ați acționat rapid! Dacă nu erați voi, nu știm ce șanse de supraviețuire ar fi avut…, le-au spus colegii de la ambulanță.

  -Doamne ajută să fie bine! Noi doar ne-am făcut datoria!

  Ne facem și noi datoria să îi felicităm pentru intervenția promptă! Ei sunt Radu și Felix, doi tineri polițiști din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi. Felicitări, Radu! Felicitări, Felix! Ați salvat o viață! Ne mândrim cu voi!“, este mesajul transmis de MAI.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: