spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateTârg de “Moș Nicolae”, în centrul municipiului Târgu Jiu

  Târg de “Moș Nicolae”, în centrul municipiului Târgu Jiu

   

  Târgul de “Moș Nicolae” va fi deschis miercuri 30 noiembrie, începând cu ora 11.00, în centrul municipiului Târgu Jiu, chiar în fața Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, organizatorul evenimentului. Evenimentul va debuta cu un scurt recital de colinde susținut de Grupul vocal “Privighetorile Gorjului”, coordonat de profesoara Emilia Drăgotoiu Nanu.

  „Sărbătorile de iarnă la români se leagă de tradițiile și obiceiurile transmise din generație în generație. Colindul, împodobirea bradului, dar și oferirea de cadouri sunt cele mai răspândite tradiții.

  Cei care se află în căutarea unor cadouri inedite pentru cei dragi vor fi întâmpinați de creatorii noștri cu o varietate de produse: de la ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, tricotaje, bijuterii, sculpturi din lemn în miniatură, ceramică tradițională și obiecte prelucrate din lemn. Meșteri populari din județele Vâlcea, Argeș și Gorj vă așteaptă să vedeți și să cumpărați produse deosebite pentru sărbătorile de iarnă până marți, 6 decembrie 2022.

  Deci dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru cei dragi de Moș Nicolae cu siguranță veți fi atrași de ceva realizat de pricepuții meșteri prezenți la Târgu Jiu, la târgul organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Jiu“, se arată într-un comunicat de presă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!