spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăActualitateTârgu Jiu: Declarația părinților că-și asumă riscul de cutremur, emisă și retrasă...

  Târgu Jiu: Declarația părinților că-și asumă riscul de cutremur, emisă și retrasă de o grădiniță

  Părinții copiilor care frecventează Grădinița cu program prelungit „Constantin Brâncuși“ din municipiul Târgu Jiu au primit din partea conducerii unității de învățământ declarații pe propria răspundere, pentru a le completa cu privire la riscurile pe care și le asumă în cazul unor cutremure. În urma unor verificări efectuate de către reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Școlar Gorj, declarațiile au fost retrase.

  „În urma incidentului apărut în spațiul public ieri, 20 februarie 2023, o echipă a IȘJ Gorj s-a deplasat la Grădinița cu Program Prelungit „Constantin Brâncuși” din Tg-Jiu. Din discuțiile purtate cu membri ai C.A. și cu directorul unității, a reieșit că, la data amintită, a fost trimis părinților, urmând a fi completată, o declarație pe propria răspundere prin care părinților/aparținătorilor legali li se aducea la cunoștință riscul producerii unor evenimente seismice, aspect ce trebuia asumat prin semnătură de către aceștia. Actul fusese supus aprobării de către Consiliul de Administrație al unității.

  Documentul a fost retras ulterior, iar în acest moment, nu există un alt act similar, care să poată îngrădi accesul preșcolarilor și antepreșcolarilor la educație. Facem precizarea că acest caz este unul singular, neexistând o altă unitate de învăţământ care să fi dat un document similar“, a transmis Prefectura Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. De speriat este și modul în care, marea majoritate a părinților au acceptat mizeria inventată de politrucii din CA. Chiar nu avem puterea de a discerne, de a ne opune fraudelor cățeilor de partid?!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: