spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateTârgu Jiu: Polițiștii au organizat un miting neautorizat în Piața Prefecturii

  Târgu Jiu: Polițiștii au organizat un miting neautorizat în Piața Prefecturii

  Polițiștii din cadrul Sindicatului Europol dar și polițiștii de penitenciare din cadrul Penitenciarului Târgu Jiu au organizat, vineri, un miting în Piața Prefecturii din municipiu.

  Acțiunea de protest s-a organizat după ce manifestările autorităților, prilejuite de Ziua Națională, s-au finalizat. Mitingul a fost neautorizat de municipalitate, asta deși organizatorii au solicitat primăriei, cu două săptămâni în urmă, aprobare pentru acțiunea de protest. Polițiștii au fost refuzați pe motiv că este 1 Decembrie.

  Polițiștii prezenți au intonat Imnul Național în piață, au purtat pancarte, steaguri și bannere. În jur de 200 de persoane au participat la miting.

  „Este important să nu ne pierdem identitatea, să nu ne uităm valorile și tradițiile care ne-au consacrat existența ca popor și ce este cel mai important să fim uniți pentru a răzbi în fața celor ce, conștient sau inconștient, contribuie la degradarea societății și a climatului de ordine publică și securitate națională!”, au transmis organizatorii.

  „Spunem nu față de risipirea nejustificată a banului public în detrimentul siguranței cetățenilor! Dotarea precară a instituțiilor de forță conduce la diminuarea siguranței cetățenilor acestei țări. Ne-am săturat să înregistrăm victime atât în rândul colegilor noștri din structurile de ordine publică și securitate națională, cât și în rândul celor pe care trebuie să-i apărăm”, este, de asemenea, mesajul participanților.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: