spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 16, 2024
Altele
  AcasăActualitateTârgu Jiu: Ședința festivă cu premii și nominalizări

  Târgu Jiu: Ședința festivă cu premii și nominalizări

  Cei mai buni elevi din Târgu Jiu au fost, astăzi, 22 mai a.c., felicitați pentru rezultate deosebite la învățătură în cadrul ședinței festive a Consiliului Municipal Târgu Jiu. Manifestarea a avut loc la Univeristatea,, Constantin Brâncuși „, tot în cadrul evenimentului fiind nominalizați și patru noi cetățeni de onoare ai orașului.

  Ședința festivă a reunit atâta autoritățile locale cât și județene, profesori și elevi. Ca de fiecare dată, elevii sunt în centru atenției la aceste momente de sărbătoare. Autoritățile au înmânat premii și diplome celor mai buni școlari din Târgu Jiu, dar și dascălilor care s-au implicat în formarea lor.
  S-au oferit și noi distincții pentru titlul de cetățean de onoare. Astfel, lista a fost completată cu noi nume: Maia Morgenstern, Ana Culcer, Gheorghe Birău și Octavian Mădălin Bunoiu.

  ” Sunt patru personalități marcante, cu CV-uri impresionante și care, prin munca și rezultatele lor, au devenit adevărați ambasadori ai orașului nostru în lume”, a transmis în cadrul ceremoniei primarul Marcel Romanescu.
  Maia Morgenstern nu a fost prezentă la eveniment, titlul fiind ridicat de managerul Teatrului Dramatic Elvira Godeanu, Mariana Ghițulescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!