spot_img
12.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateTârgu Jiul va fi iluminat doar cu leduri

  Târgu Jiul va fi iluminat doar cu leduri

  Primăria Târgu Jiu a accesat un nou proiect pentru modernizarea iluminatului public din Municipiu. Este vorba despre o investiție de 1 milion de euro, care va permite înlocuirea a 1100 de corpuri de iluminat. Proiectul se află în ultima fază, urmând să fie contractat. După trei investiții în acest domeniu, până în 2024, tot orașul va fi iluminat pe bază de leduri.

  „Vom avea un iluminat modern, bazat pe leduri, cu un aspect estetic și de o calitatea superioară a ceea ce avem în prezent. S-au investit sume importante pentru schimbarea iluminatului public, vorbim de un proiect de 5 milioane de euro pentru iluminatul pe leduri pentru bulevardele din Târgu Jiu și alte 2 proiecte de câte un milion de euro pentru schimbarea becurilor în sisteme cu led. Un alt avantaj al acestor investiții este legat de economia la energie electrică”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

  În ceea ce privește lucrările pe străzile din Târgu Jiu, autoritățile susțin că vor extinde munca celor de la Edilitara și pe timp de noapte. „Vom continua lucrările pe perioada de noapte. Am lucrat în mai multe zone, inclusiv în weekend, pentru că ne dorim ca disconfortul să fie minim”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!