spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăActualitateTătaru caută medicii pentru SJA Gorj în alte județe

  Tătaru caută medicii pentru SJA Gorj în alte județe

  Instalat de o săptămână la șefia Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, Tiberiu Tătaru a descoperit primele aspect ce îngreunează activitatea unității medicale. Conflictul permanent dintre angajați și lipsa de personal se doresc a fi rezolvate în cel mai scurt timp.

  “Consider că trebuie lucrat pe partea de resursă umană. Avem personal foarte bine calificat care trebuie cooptat pentru a putea să își realizeze toate prerogativele conferite de fișa postului. Am reușit, deja, să îi conștientizez că fiecare angajat trebuie să își respecte fișa postului”, a declarat noul manager al SJA Gorj.

  În privința deficitului de personal Tătaru este optimist. Deja a purtat discuții cu centre mari universitare, acolo unde activează și medici gorjeni.

  „Avem deficit de personal, o problemă bine cunoscută. Avem deficit pe parte de medici. Activitatea se desfășoară greoi și am inițiat deja discuții la spitalele care au cameră de primiri urgență, mă refer aici la Spitalele Târgu Jiu și Târgu Cărbunești. Am discutat cu persoane cunoscute din centre universitare, Craiova și Timișoara și vor extinde dialogul spre alte centre, pentru că mă gândesc că poate există medici interesați să vină în Gorj. Tineri plecați de acasă care ar dori să revină. Eu sunt optimist în privința faptului că voi reuși să atragem medici la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj. În momentul de față nu am nicio confirmare, dar nu mă voi da bătut până ce nu voi găsi cinci medici. Urmează să organizăm din nou concurs dar aș merge în paralel cu căutarea de medici în alte județe”, a mai precizat Tiberiu Tătaru, managerul SJA Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: