spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăActualitateTiberiu Tătaru, chemat la raport să deslușească ițele scandalului RMN

  Tiberiu Tătaru, chemat la raport să deslușească ițele scandalului RMN

  Scandalul RMN-ului de la Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu ia amploare. Consilierii opoziției cer aducerea fostului manager Tiberiu Tătaru în fața lor pentru a da explicații. În sedința județeană de ieri, actualul manager Gigel Capotă a declarat că nu răspunde pentru faptele comise de predecesorii săi.

  Sedința de Consiliu Județean a fost transformată ieri într-o sală de judecată. Managerul spitalului a fost adus în fața aleșilor pentru a da explicații în scandalul ce vizează achitarea coplatei la consultațiile RMN de către pacienți. Grupul liberal prin vocea consilierului Denisa Suță a fost cea care a deschis interogatoriul.„Când ați aflat că se percep aceste taxe ilegale? De ce au fost percepute? Cine a dispus postare pe spitalul județen al tarifelor pentru coplată ? Ați primit vreun răspuns de la firma respectivă prin care să vă transpită motivul pentru care au încasat aceste sume pe acre noi le considerăm ilegale?” au fost întrebările adresate de aleși.

  „Răspund doar pe ce fac de azi înainte”

  La toate aceste întrebări, actuala conducere a dat aceleși răspunsuri ambigue declarând că există deja o ancheta a DNA-ului și orice declarație în plus ar fi de prisos. „Este transparență totală în ceea ce privește această problemă. Eu deja am pus la dispoziția echipelor de anchetă toate documentele necesare și sunt sigur că se va face lumină și în acest caz. Eu voi răpunde doar de ce pot face astăzi și mâine”, a declarat Gigel Capotă.

  „Să vină Tătaru”

  După mai multe discuții în contradictoriu, consilierii județeni au ajuns la concluzia că cel intervievat nu este în măsură să răspundă întrebărilor. Gigel Capotă a fost numit manager în luna decembrie a anului trecut, cu doar o lună înainte ca întreg scandalul să izbucnească, ori neregulile tronează din anul 2008 de când aparatura a devenit funcțională în unitatea din Târgu Jiu. „Domnule președinte, în aceste condiții, consider că cel ce ar trebui să răspundă acestor întrebări este fostul manager, Tiberiu Tătaru. Solicităm ca acesta să participe la următoarea sedință de Consiliu Județean”, a concluzionat consilierul județean Denisa Suță.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: