spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăActualitateTinerii din Baia de Fier, susținuți să deschidă afaceri în domeniul turismului 

  Tinerii din Baia de Fier, susținuți să deschidă afaceri în domeniul turismului 

  Primăria din Baia de Fier susține tinerii care vor să dezvolte afaceri în domeniul turismului. Astfel, în cadrul proiectului „Antreprenor de viitor în turismul rural”, a fost organizat un Atelier de economie socială dedicat tinerilor din comunitatea Baia de Fier. S-a discutat despre economia socială și oportunitățile de finanțare europeană pentru tinerii din mediul rural. Proiectul „Antreprenor de viitor în turismul rural” are ca scop principal creșterea gradului de informare cu privire la antreprenoriatul in domeniul turismului rural și este cofinanțat de Uniunea Europeană prin programul Corpul European de Solidaritate.

  „Am participat recent la o întâlnire benefică pentru tinerii din comuna noastră. M-am bucurat să văd cât de ambițioși sunt. Este important ca administrație locală să susținem orice inițiativă care poate duce la dezvoltarea localității.”, a declarat primarul din Baia de Fier, Dumitru Turbăceanu.

  Comuna Baia de Fier a dobândit, în urmă cu câțiva ani, statutul de stațiune turistică de interes local. Acest lucru i-a permis să acceseze un proiect important de dezvoltare a infrastructurii în domeniul turismului. Fondurile europene accesate depășesc câteva milioane de euro. Va fi pusă în valoare întreaga zonă de agrement din vecinătatea Peșterii Muierilor. Lucrările trebuie să fie finalizate până la finalul acestui an. Calitatea localității de stațiune este benefică și pentru potențialii antreprenori, care vor câștiga puncte în plus la evaluarea proiectelor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!