spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitateTrafic rutier închis parțial pe Transalpina pentru filmarea unui spot publicitar

  Trafic rutier închis parțial pe Transalpina pentru filmarea unui spot publicitar

  Circulația rutieră pe Transalpina, cea mai înaltă șosea din România, este închisă parțial astăzi, între orele 7:00 – 19:30, pe sectorul DN67C cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului. Anunțul a fost făcut de către Compania Naţională de Administrarea a Infrastructurii Rutiere.

  Potrivit CNAIR, traficul va fi închis în reprize cuprinse între 15 şi 30 minute, pe sectoare de 1 – 2 kilometri, în vederea realizării unei campanii publicitare Redbull – Formula 1: „Reprizele în care traficul este închis vor alterna cu intervale în care circulaţia va fi permisă pentru tranzitarea sectorului de drum menţionat“.

  Unul dintre cele mai importante drumuri turistice din țară

  Transalpina este unul dintre cele mai importante drumuri turistice din România. Este vizitat și de numeroși străini, în special motocicliști. Este foarte căutat pentru peisajele spectaculoase pe care le oferă.
  Turismul a crescut spectaculos în zona Rânca și de-a lungul celei mai înalte șosele.
  Circulația pe acest sector de drum este închisă, de obicei, la începutul lunii noiembrie și se redeschide în luna mai sau iunie, în funcție de cantitatea de zăpada căzută în timpul iernii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!