spot_img
30.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateTransalpina, deszăpezită cu șase utilaje

  Transalpina, deszăpezită cu șase utilaje

  Lucrătorii de la Secţia Drumurilor Naţionale din Târgu Jiu au intervenit, în noaptea 5 spre 6 decembrie, dar și de Sfântul Nicolae, pentru a deszăpezi Transalpina, ca urmare a ninsorii abundente. Șase utilaje au intervenit pe cel mai înalt drum din țară.

  „Au intervenit şase utilaje cu lamă şi materiale antiderapant. Ninge de azi-noapte. Carosabil este acoperit de un strat de zăpadă tocată. Cauciucurile de iarnă sunt obligatorii“, a spus Cristi Tudor, responsabilul pentru relaţia cu mass media din partea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova

   

  Mașinile trebuie să fie echipate

   

  Circulația pe Transalpina este permis pe perioada de iarnă doar până în zona Rânca, dar și între Sebeș și Obârșia Lotrului. Transalpina atinge o altitudine de 2.145 de metri în pasul Urdele. Șoferii mașinilor care doresc să circule pe acest drum trebuie să aibă pregătite și lanțuri, în cazul drumul este acoperit cu un strat consistent de zăpadă, iar roțile nu mai au aderența corespunzătoare. Astfel, reprezentanții de la Drumurile Naționale le recomandă șoferilor să aibă mașinile echipate corespunzător.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: