spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateTransalpina, deszăpezită

  Transalpina, deszăpezită

  Iarna s-a întors în zona montană din județul Gorj, iar lucrătorii de la Drumurile Naționale au fost nevoiți să intervină cu utilajele de deszăpezire pe Transalpina.

  „A nins abundent pe DN 67 C în această dimineață, în zona montană, iar zăpada a ajuns până în Novaci. S-a acționat în cel mai scurt timp cu utilaje de deszăpezire cu lamă și material antiderapant. Patru utilaje au  acționat pe acest sector de drum“, a precizat Cristi Tudor, reprezentantul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova.

  În rest, nu au existat probleme deosebite pe alte drumuri naționale din județul Gorj: „Pe restul drumurilor naționale nu au existat probleme. Doar a plouat și nu a fost nevoie să intervenim“, a mai adăugat Cristi Tudor.

  Sfat pentru șoferi

  Reprezentantul DRDP Craiova le-a recomandat șoferilor care vor să ajungă în zona montană să se informeze despre prognoza meteo: „Facem un apel către conducătorii auto, care și-au programat o vacanță de Paște în zonele montane. Ei trebuie să verifice prognozele meteo și să nu plece la drum, dacă autovehiculele nu sunt echipate corespunzători pentru zăpadă“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!