spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăActualitateAre trup de zeiță și voce de înger! Roberta Șchiopu adoră muzica...

  Are trup de zeiță și voce de înger! Roberta Șchiopu adoră muzica populară

  Roberta ȘchiopuFrumoasa interpretă Roberta Șchiopu are 18 ani și locuiește în comuna Dănciulești. Tatăl său este angajat al Inspectoratuui Județean de Poliție Gorj așa că și-a învățat fiica să fie un om responsabil și serios. Deși nu are studii de canto, Roberta Șchiopu cântă dumnezeiește. Spune cu mândrie că tot ce știe a învățat singură! Își dorește să urmeze cursurile facultății de jurnalism, dar și să continue pregătirea în domeniul muzical. Roberta vrea să urmeze o carieră în televiziune.

  Roberta ȘchiopuA trecut de vârsta majoratului și își dorește o carieră în televiziune, dar nu va renunța niciodată la muzica populară. Deși nu are la activ nici măcar un curs de canto popular, adolescenta din comuan Dănciulești cântă dumnezeiește! Roberta Șchiopu are o voce foarte frumoasă, iar fratele său mai mic cântă la vioară. „Recunosc că prima dragoste a fost muzica ușoară, fredonam melodiile îndrăgitului cântăreț Marcel Pavel, preferata mea fiind «Frumoasa mea». Ulterior, urmărind diverse emisiuni de folclor am început să îndrăgesc și muzica populară, aceasta devenind marea mea dragoste. Din folclor fredonam piese cunoscute acum cum ar fi: «Mai ții minte măi, dragă Marie?», «Marioară de la Gorj», «Floare albă floricica» și multe alte piese. Am fost atrasă de costumul popular, acest lucru m-a făcut să merg pe acest drum. Și am început ușor, ușor să învăț cântece populare, ca mai apoi să apar în fața publicului și am cântat în concursuri, având succes. Muzica populară mi-a intrat la suflet, m-a atins și mi-a intrat la inimă! Va rămâne dragostea mea!”, a spus Roberta Șchiopu.

  Frumoasă și talentată

  Tânăra, de o frumusețe care amintește de vedetele de televiziune, este un om sensibil, care iubește frumosul și care are visuri de realizat! Spune că va încerca să aibă o carieră în muzică, căci vrea să demonstreze tuturor, chiar și acelora care i-au spus că fără studii nu ai cum, că se poate! Tot ce știelegat de muzică, Roberta a învățat singură. „Nu posed studii muzicale, fiind o autodidactă. Absolut niciun curs nu am la activ! Tot ce știu, am învățat singură, am citit și de pe net și din cărți și urmăream videoclipuri pe youtube. Încă o fac, mă uit la videoclipuri ale marilor cântărețe din muzica populară… ascultam și culegeam așa de la fiecare anumite tehnici. Cânt doar cu vocea. Poate că și ambiția m-a ajutat să ajung aici. Deoarece eu eram oarecum marginalizată, mi se spunea că fără școala în domeniu, nu voi putea ajunge cineva, iar lucrul ăsta m-a ambiționat și am vrut să demonstrez că se poate și așa!”, a spus frumoasa și talentata Roberta Șchiopu. Familia sa o susține în tot: „Am un frate mai mic cu 6 ani. Tatăl meu este polițist în cadrul IPJ Gorj, iar mama asistent medical. Ambii părinți mă susțin atât în ceea ce privește muzica precum și în tot ceea ce eu îmi mai propun să fac. Familia, pentru mine, reprezintă stâlpul care îmi oferă sprijin și încredere, îmi este alături în orice moment important al vieții, oferindu-mi căldura și dragostea de care am nevoie”, a afirmat adolescenta din Dănciulești.

  Roberta ȘchiopuRoberta ȘchiopuRoberta Șchiopu

   
   
   
   
   
   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: