spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateTumoare de aproape 12 kilograme, extirpată de medicii Spitalului Județean de Urgență...

  Tumoare de aproape 12 kilograme, extirpată de medicii Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

   

  O pacientă în vârstă de 74 de ani, din județul Gorj, s-a internat la începutul acestei săptămâni în Secția Chirurgie 1 a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale de îndepărtare a unei tumori foarte mari, localizate în abdomen.

  Din cauza afecţiunii pe care o dezvoltase, femeia avea probleme respiratorii, dificultăţi de mişcare și tulburări de tranzit intestinal, fiindu-i afectată profund calitatea vieții.

  Pacienta a fost operată în data de 17 aprilie de către o echipă medicală compusă din dr. Marian Diaconescu, medic specialist chirurgie și dr. Constantin Vilaia, medic specialist chirurgie -Secția Chirurgie Generală 1, dr. Virginia Armega, medic specialist ATI -Secția ATI 2, asistenții medicali Murariu Monica, Trușcă Ioana, Martescu Mirela, infirmier Cican Adina (Bloc Operator) și asistentele medicale Pănescu Daniela și Bănduțoiu Elena (Secția ATI 2).

  Intervenția chirurgicală a durat o oră și 50 minute, a fost realizată cu succes, îndepărtându-se în totalitate și fără complicaţii o tumoră complex în greutate de 11,5 kilograme. Pacienta este internată, în prezent, secția Chirurgie 1, pentru recuperarea post-operatorie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: