spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateUn fost secretar de stat din Gorj a alergat peste 20 de...

  Un fost secretar de stat din Gorj a alergat peste 20 de kilometri la o competiție atletică

  Andrei Maioreanu, fostul secretar de stat din cadrul Ministerului Energiei, a reușit să termine o competiție atletică foarte solicitantă din punct de vedere fizic, desfășurată în București în weekend-ul trecut.
  Maioreanu a alergat 21 de kilometri: „Am luat startul, am alergat, am terminat cursa! A fost cu emoție, adrenalină, efort, dar și maximă bucurie. 21 kilometri în care îți auzi inima bătând puternic, în care simți cum fiecare mușchi lucrează și cum voința îți este pusă pe grea încercare.
  Sunt incărcat de emoții direct proporționale cu gradul de implicare și de recunoștință și retraiesc fiecare moment dificil din timpul cursei, in care corpul te poate ademeni să renunți, dar mintea de învingător te disciplinează să nu o faci, iar întreaga atmosferă de concurs, participanții de o diversitate extremă, fiecare spectator și nu în ultimul rând oamenii care mă susțin necondiționat, completează tabloul si reușita zilei. Felicit organizatorii, mulțumesc bucureștenilor pentru aplauze și încurajări. Și tot respectul meu pentru doamna Constantina Diță, singura româncă medaliată cu aur la Olimpiadă, inițiatoarea acestui eveniment“, este mesajul transmis de Andrei Maioreanu.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: