spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateUn nou proiect accesat de Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

  Un nou proiect accesat de Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

  Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a accesat un nou proiect. Este vorba de achiziționarea de echipamente IT.

  „Un nou proiect cu finanțare prin PNRR, accesat la Spitalul Județean de Urgenta Targu Jiu. «Digitalizarea Spitalului Județean de Urgenta Targu Jiu prin achiziționare de echipamente hardware și soluții software». Cu fiecare investiție pe care o facem, reușim să obținem condiții tot mai bune la nivelul spitalului“, a transmis managerul Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, Dumitru Vienescu.

  Valoarea totală a proiectului este de 100 milioane de euro

  Valoarea totală a proiectului este de 100 milioane de euro pentru dotarea a 200 de spitale. „Obiectivul investiției este reprezentat de dezvoltarea unui cadru sistemic de guvernanță a datelor pentru a aborda calitatea datelor și schimbul eficient al acestora în cadrul diferitelor instituții administrative, unități sanitare, furnizori de servicii, pacienți.
  Având în vedere cele menționate se urmărește dezvoltarea unor module informatice noi care să deservească activitatea unităților sanitare prin demararea unui proces de digitalizare, prin achiziționarea și instalarea echipamentelor necesare (echipamente IT, echipamente pentru comunicații, și echipamente conexe, inclusiv licențe), migrarea de date către noi sisteme și infrastructuri, dezvoltare de aplicații informatice aferente, dar și prin instruirea personalului tehnic la nivel local“, se arată în proiect.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!