spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateUn nou proiect cu finanțare europeană, accesat de Consiliul Județean

  Un nou proiect cu finanțare europeană, accesat de Consiliul Județean

  Consiliul Județean Gorj continuă procesul de modernizare al sistemului de învățământ din județ. În cadrul unui proiect accesat prin PNRR, 22 de săli de clasă vor fi dotate cu echipamente IT și mobilier specific, laboratorul IT din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu-Jiu și cabinetul aferent Centrului Județean de Asistență Psihopedagogică din cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj.

  „Mă bucur să anunț că proiectul ‘Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a C.S.E.I. Târgu Jiu și C.J.R.A.E. Gorj’ a fost selectat spre finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C15: Educație, cu un buget total de 1.145.609,34 lei, fără TVA”, a transmis președintele CJ Gorj, Cosmin Mihai Popescu.

  Obiectivul general al proiectului este de a crește capacitățile de reziliență ale sistemului educațional prin dotarea cu echipamente IT, mobilier și materiale educaționale a instituțiilor de învățământ aflate sub coordonarea Consiliului Județean.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!