spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateUn polițist local din Tg-Jiu a câștigat „Cupa Poliției Locale" la tir

  Un polițist local din Tg-Jiu a câștigat „Cupa Poliției Locale” la tir

  Poliţia Locală Târgu Jiu a organizat vineri, 19 mai, competiția sportivă de tir „Cupa Poliției Locale”, care a ajuns la cea de-a doua ediție.

  Au participat 11 unități de poliție locală din șase județe: Cluj-Napoca, Suceava, Alexandria, Slobozia, Drobeta Turnu Severin, Rovinari, Târgu Cărbunești, Țăndărei, Motru, Turceni, Târgu Jiu.

  Locul I a fost obținut de Gabriel Dorin Tudor, de la Poliția Locală Târgu Jiu. Locul II a fost ocupat de Liviu Manoliu, de la Poliția Locală Suceava, iar locul III i-a revenit lui Vasile Marius Daniel, de la Poliția Locală Slobozia.

  „Cupa Poliției Locale” este un eveniment organizat în contextul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a Polițiștilor Locali, cu sprijinul Direcției Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu.
  Parteneri ai evenimentului: Glock România, In Sight Club, IPA Gorj Regiunea 4 și Asociația Profesională a Polițiștilor Locali, din Județul Gorj.

  „Evenimentele dedicate Zilei Poliției Locale se vor derula pe parcursul a trei zile. Doresc să transmis și eu La mulți ani tuturor polițiștilor locali și succes în activitate. Sper ca tradiția acestui eveniment să meargă mai departe, cu sprijinul Primăriei Târgu Jiu“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: