spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateUn senator cere schimbarea legii în cazul asistenței sociale, în urma scandalului...

  Un senator cere schimbarea legii în cazul asistenței sociale, în urma scandalului din azilele groazei

  Scandalul legat de azilele groazei impune măsuri care să stopeze astfel de practici, inclusiv prin schimbarea legislației, anunță un senator PSD de Gorj.  Cristi Rujan consideră că este necesară impunerea unor măsuri mai stricte cu privire la admiterea angajaților statului în Asistența Socială, precum și a prestatorilor privați de servicii sociale.

  „Abuzurile din căminele de bătrâni trebuie să înceteze! Responsabilii trebuie să răspundă pentru faptele lor! Este crucial să inițiem o schimbare legislativă pentru a impune condiții mai stricte de admitere în sistemul de Asistență Socială, atât pentru angajații statului cât și pentru entitățile private.
  Verificările periodice la toate centrele de stat și private din țară sunt necesare pentru a preveni atrocități similare în viitor.
  Românii trebuie să aibă încredere în instituțiile statului. Îngrijirea bătrânilor nu este doar o responsabilitate socială, ci și o obligație morală. Acțiunea rapidă și fermă a instituțiilor competente este esențială pentru a preveni repetarea unor astfel de tragedii!”, a transmis senatorul Cristi Rujan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: