spot_img
6.6 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateUn sindicat din Gorj se solidarizează cu protestele din Sănătate

  Un sindicat din Gorj se solidarizează cu protestele din Sănătate

  O organizație sindicală se solidarizează cu revedicările angajaților din Sănătate. Este vorba despre Sindicatul Sănătatea din județul Gorj, condus de Ion Măruță, care a anunțat că se solidarizează cu protestele și este de acord cu toate revendicările.

  Recent, au fost declanșate proteste de către unul din sindicatele semnatare ale Contractului Colectiv de Muncă la nivel de ramură și anume Sanitas. Sindicatele cer condiții mai bune de muncă și rezolvarea problemelor de salarizare pentru anumite categorii de angajați.

  „Sindicatul SĂNĂTATEA nu organizează greva, dar se va solidariza cu oricine va organiza orice forma de protest și vom participa la acestea. Hotărârea oficială o va lua Biroul Executiv. Dacă nu suntem organizatori, nu avem obligații legale suplimentare.”, a declarat liderul de sindicat Ion Măruță. Sindicatul „Sănătatea” din Gorj numără aproape 700 de membri și este majoritar în trei unități sanitare. Este vorba de: Spitalul de Pneumoftiziologie de la Dobrița, Spitalul Motru și Spitalul Turceni.

  Sindicaliștii din Sănătate au anunțat că, în data de 15 iunie 2023, va avea loc o grevă de avertisment cu întreruperea activității timp de 2 ore.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: