spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateUnul dintre troleibuzele moderne s-a defectat și a stat în garaj timp...

  Unul dintre troleibuzele moderne s-a defectat și a stat în garaj timp de câteva zile

  Unul dintre troleibuzele moderne care au sosit în această toamnă în municipiul Târgu Jiu s-a defectat și a stat tras pe dreapta câteva zile. Troleibuzul nu a mai pornit după ce un semnal de avertizare s-a aprins la bord. Reprezentanții societății din Polonia au sosit la Târgu Jiu și au constatat că este vorba de o eroare provenită de la soft, care a fost rezolvată în câteva minute.

  „Sunt mijloace de transport complexe, iar conducătorii auto au făcut cursurile de perfecționare cu reprezentanții societății Solaris. S-au familiarizat cu ele și știu să le folosească la întreaga capacitate, existând mici sincope la câte un nou mesaj de avertizare, care sunt situații rare. Chiar vinerea trecută a avut loc o situație de acest fel pe bulevardul Republicii. A fost o greșeală a celor care au echipat cu motorul Skoda. Au fost foarte prompți și au constatat că a fost o chestiune de soft care s-a remediat în câteva minute. În primele două – trei luni de zile pot să apară astfel de disfuncționalități pentru că sunt mijloace de transport noi, dar pot să apară mici probleme de soft“, a spus Mihai Paraschiv, directorul Transloc Târgu Jiu.

   

  Ultimele două troleibuze vor sosi în perioada următoare

   

  Ultimele două troleibuze urmează să ajungă la Târgu Jiu la sfârșitul acestei luni. „Avem în folosință 9 din 11 troleibuze aferente primului lot, iar la sfârșitul acestei luni vor fi livrate și următoarele două, iar până la sfârșitul anului vor fi toate funcționale. Am schimbat programul de funcționare al troleibuzelor, care funcționează pe tot parcursul zilei, de dimineață de la 4,40 și până noaptea la 12:40, pentru a încerca să le oferim călătorilor bucuria de merge cu aceste mijloace moderne de transport pe o perioadă cât mai lungă. Am luat în calcul faptul că sunt în garanție pe o perioadă de cinci ani și am decis să le folosim pe tot parcursul zilei“, a precizat Mihai Paraschiv.

   

  Alte nouă mijloace de transport moderne vor ajunge la Târgu Jiu

   

  Alte nouă troleibuze moderne care vor avea autonomie și vor putea circula și în afara rețelelor vor ajunge anul viitor la Târgu Jiu.

  „Anul viitor vor veni și celelalte nouă și vom putea să ieșim cu ele din raza firului de contact și vom să merge și către localitățile componente: Preajba, Drăgoieni, Bârsești, ANL etc.“, a mai spus Mihai Paraschiv, la o emisiune de la 1 Plus Tv.

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: