spot_img
27.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateUtilaj multifuncțional pentru întreținerea drumurilor naționale din Gorj

  Utilaj multifuncțional pentru întreținerea drumurilor naționale din Gorj

  Secția Drumurilor Naționale Târgu Jiu va fi dotat cu un utilaj multifuncțional care va fi folosit la întreținerea drumurilor din județul Gorj, atât pe timp de iarnă, cât și în perioada verii.

  „Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova a primit două utilaje multifuncționale echipate complet, atât pentru lucrări pe timpul verii, cât și pe timpul iernii. Pentru lucrările de întreținere curentă pe timp de vară, utilajele, sunt echipate cu două tipuri de cositoare, una pentru vegetație ierboasă și una pentru vegetație ierboasă și lăstăriș, un tăietor de crengi tip foarfecă, folosit la toaletarea pomilor de pe marginea drumului, pentru asigurarea gabaritului, cât și o perie cu bazin de apă, folosită la curățarea părții carosabile.

  Pentru intervențiile pe timpul iernii utilajul este echipat cu lamă, răspânditor de material antiderapant și bazine pentru soluție ecologică lichidă.

  Utilajele au fost livrate de către CNAIR și fac parte din procesul de înnoire al parcului de utilaje.

  În perioada următoare toate secțiile din cadrul DRDP Craiova vor primi un astfel de utilaj“, au anunțat reprezentații Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: