spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăActualitateVaccinare de 100% pentru toți salariații unei instituții de cultură din Gorj....

  Vaccinare de 100% pentru toți salariații unei instituții de cultură din Gorj. Activitățile vor fi reluate

  O instituție de cultură din județul Gorj își va relua cursurile după ce toți salariații s-au vaccinat. Conducerea Casei de Cultură din Novaci a transmis că activitățile se vor relua în totalitate.

  „Cu o rată de vaccinare de 100% in rândul personalului didactic care lucrează cu copiii și tinerii care au optat pentru activitățile culturale locale de timp liber, vă informăm că începând cu această săptămână se reiau în totalitate activitățile. Vor fi refăcute grupele de lucru pentru a fi grupele mai mici, numeric vorbind, și … toate informațiile vor fi transmise pe grupurile deja existente. Purtarea măștii, dezinfecția si păstrarea distanței reprezintă regulile care se vor respecta atât de către elevi cât si de către personalul instituției.

  Mulțumim instructorilor și tuturor salariaților instituției, începând cu personalul de curățenie și terminând cu conducerea, tinerilor membri ai Ansamblului Folcloric “Nedeia”, părinților, pentru modul responsabil în care au abordat problema vaccinului. Putem lucra, cu restricții, dar … chiar și minima relaxare, este mai mult decât nimic“, au transmis reprezentanții Casei de Cultură pe pagina de Facebook.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: