spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateVăduva tânărului care a murit înecat în râul Jiu cere detectorul de...

  Văduva tânărului care a murit înecat în râul Jiu cere detectorul de minciuni pentru cei doi prieteni care erau în aceeași barcă

  Sursa foto: Facebook

  Natalia Beuran, tânăra din Târgu Jiu care a rămas văduvă după trei zile de la cununia civilă, încearcă să afle adevărul în privința modului în care soțul ei, Mihai, s-a înecat în râul Jiu. Aceasta are o serie de semne de întrebare, mai ales că a aflat că cel care se afla în barcă cu soțul ei îi datora acestuia o sumă de bani.

  Natalia era însărcinată în momentul în care soțul ei și-a pierdut viața în apa râului Jiu, în zona Vîrț, de lângă Rovinari, și a născut la puțin timp după tragicul eveniment.

  Natalia Beuran a făcut o serie de declarații în cadrul emisiunii „Acces Direct“. Tânăra spus că soțul ei a plecat în mod neașteptat chiar când întocmeau lista cu invitați de la nuntă. Mihai a spus că se întoarce acasă după câteva ore. Natalia spune că nu îi cunoștea prea bine pe cei cu care a plecat, iar pe unul dintre ei nu îl văzuse vreodată. Aceasta nu înțelege cum ceilalți doi aflați în barcă s-au salvat, iar soțul ei nu, mai ales că știa să înoate foarte bine: „Am început să facem lista persoanelor care urmau să vină la nunta noastră și după care dintr-odată a zis că pleacă și că vine la ora patru. 12 ore n-am știut nimic de el, dimineața la ora cinci implorau pompierii să meargă să îl caute și ziceau că nu pot până la șapte sau opt dimineața. Nu știu cum doi s-au salvat și unul nu, de ce au continuat drumul pe apă dacă barca li s-a rupt. Pe prietenii lui i-am văzut de două sau trei ori, iar pe celălalt nu l-am văzut niciodată, decât știu că se tundea la el. Au zis că soțul meu stătea în față pe barcă și că s-a dezechilibrat și a picat, că a încercat să se salveze doar că nu reușea”.

  „Vreau să se facă dreptate și să fiu liniștită și împăcată“

  Natalia vrea ca martorii care erau în barcă cu soțul ei să fie supuși unui test cu detectorul de minciuni, pentru a fi împăcată: „Vreau să fie supuși unui detector de minciuni, chiar dacă știu că voi umbla și voi schimba lege. Nu vreau să las lucrurile așa până nu aflu că așa a vrut Dumnezeu. M-am gândit că trebuie să lupt pentru copilul meu, deși nu mai pot, dar nu vrea să rămână copilul și fără mamă. Vreau să se facă dreptate și să fiu liniștită și împăcată. Nu realizez că nu o să mai fie niciodată, noi voiam să fim toți trei“.

  „Își dorea foarte mult să-și cunoască copilul“

  Natalia încă nu a depășit șocul morții subite a soțului său. Tânăra ia medicamente, pentru ca să treacă mai ușor peste această perioadă. Ea a mărturisit că își dorea foarte mult ca Mihai să își cunoască fiica: „Încă nu pot să-mi revin, iau pastile și atât. Își dorea foarte mult să-și cunoască copilul, asta mă doare. Are aceleași trăsături ca el, are un semn pe piele ca el, aceleași gesturi”, a mai spus tânăra văduvă la Antena 1.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: