spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024
Altele
  AcasăActualitateVal de reacții după moartea polițistului Vidoc

  Val de reacții după moartea polițistului Vidoc

   

  Numeroase mesaje au fost transmise pe rețelele sociale după moartea lui Cristian Buicu (zis Vidoc), angajat la Serviciul de Pașapoarte Gorj. Decesul neașteptat al acestuia este regretat atât de către prietenii apropiați și familie, cât și de conducerile unor instituții.

  „Moment trist….
  Astăzi, un om, un camarad, un suflet mare și mereu vesel, ne-a părăsit prea devreme.
  Drum lin către ceruri, BUICU CRISTIAN (VIDOC)!“, a transmis Romeo Simionescu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.
  „Cu nesfârșită tristețe, conducerea și întreg colectivul Instituției Prefectului-Județul Gorj deplâng trecerea în neființă a lui Cristian Vasile Buicu, angajat al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Gorj”.
  „Plecarea lui Vidoc dintre noi, mult prea devreme, lasă în sufletele noastre un gol imens. A fost un coleg exemplar, de o bunătate sufletească desăvârșită, un om pe care mereu te puteai baza.
  Gândurile noastre se îndreaptă către familia îndurerată!
  Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu.

  Mesaj din partea lui Constantin Lătărețu

  În urmă cu câteva zile, Vidoc a participat la o petrecere alături de cunoscutul lăutar Constantin Lătărețu. „Nu cred, nu pot să accept. Acum câteva zile petreceam, iar acum aud vestea tragică. Dumnezeu să te ierte în pace, prieten drag !“, a transmis Constantin Lătărețu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu sa-l odihnească în pace. A fost un om deosebit. Îl cunosc de o viata. Sincere regrete familiei. Avocat Purdea Rodica Marilena

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: