spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateVânătoarea de reduceri a lăsat gorjenii faliți

  Vânătoarea de reduceri a lăsat gorjenii faliți

  A fost bătălie mare în magazine de Black Friday. Unele firme au atras clienţii ca un magnet, după ce au oferit promoţii de peste 50%. Vinerea Neagră nu a însemnat numai electronice, reduceri considerabile fiind şi la articolele vestimentare, încălţăminte şi cosmetice. Marii operatori în domeniul electronicelor au înregistrat cele mai ridicate vânzări din an, Vinerea Neagră fiind un eveniment care se desfăşoară în unele magazine între 3 şi 8 zile.

  Numărul clienților s-a dublat

  Reduceri au fost la toate produsele. Cele mai căutate au fost tabletele, mașinile de spălat, dar și LCD-urile. „O dată cu reducerile de Black Friday au început și vânzările. Clienții de la Târgu-Jiu s-au obișnuit deja cu Black Friday, evenimentul fiind deja de câțiva ani organizat. Toți au așteptat ziua de Vinerea Neagră, și asta se vede după numărul mare de persoane care se află în magazin. Avem oferte foarte bune, cu reduceri pe măsura așteptărilor”, a declarat Mădălin Militaru, manager raion electronice și electrocasnice într-un magazin din Târgu-Jiu.

  Au așteptat ofertele

  Cei mai mulţi gorjeni au vânat luni la rând reducerile, în speranţa că vor putea achiziţiona electronice şi electrocasnice la preţuri cât mai mici. „Să știți că da, am așteptat reducerile pentru că e mai greu cu banii. Am cumpărat un mixer și anterior o mașină de spălat. Sunt reduceri bune, pentru buzunarul nostru. Cumperi două produse la prețul unuia, dacă stai să analizezi bine ofertele. Pentru mine a fost destul de bine, mai ales la pensia mea mică”, a declarat un cumpărător.

  Însetați de reduceri

  Cozile în magazinele care au avut reduceri au fost semnificative. Unii cumpărători s-au bucurat că pot economisi de la câțiva zeci de lei la câteva sute de lei. „Am cumpărat o mașină de tocat carne. Nu sunt diferențe chiar foarte mari, însă merită să aștepți. Vă dau un exemplu. Produsul pe care l-am cumpărat eu este cu 100 de lei mai ieftin decât în alte magazine. De ce să nu economisești banii ăștia!?”, a mai precizat un cumpărător.

  Black Friday în toate sectoarele de comerț

  Reduceri au fost în toate sectoarele de comerţ. Magazinele de articole vestimentare şi încălţăminte oferind discount-uri de până la 30%. „Cu ocazia zilelor de Black Friday avem reduceri la 80 % din produsele noastre, între 10 și 30 de procente. Spre exemplu, la gențile și cizmele de damă avem reduceri de 20 %, iar la produsele mai noi avem promoții de 10 % ”, a precizat Mircea Guran, reprezentant magazin încălţăminte. Promoţii colosale au fost şi pe internet, acolo unde vânătorii de reduceri au putut achiziţiona produse de orice tip chiar și cu 50 % mai ieftin decât prețul inițial.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!