spot_img
2.8 C
Târgu Jiu
joi, noiembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateVezi când începe simularea evaluării naționale și cea a bacalaureatului

  Vezi când începe simularea evaluării naționale și cea a bacalaureatului

  Simularea evaluării naționale pentru elevii claselor a VIII-a și cea a examenului de bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a vor începe pe 13 martie cu proba scrisă la limba și literatura română, potrivit unui ordin aprobat de ministrul Educației.

  O olimpică din Gorj, în febra Bacalaureatului olimpicilorPe 13 martie sunt programate atât proba scrisă la limba și literatura română pentru elevii claselor a VIII-a care susțin simularea evaluării naționale, cât și pentru cei din clasele a XI-a și a XII-a care susțin simularea examenului de bacalaureat. Elevii aparținând minorităților naționale vor da pe 14 martie proba la limba și literatura maternă atât pentru simularea evaluării naționale, cât și pentru simularea bacalaureatului. Pe 15 martie vor avea loc proba scrisă la matematică pentru simularea evaluării naționale și proba scrisă obligatorie a profilului pentru bacalaureat. Pe 17 martie va avea loc proba la alegere a profilului și specializării care va fi susținută numai de elevii claselor a XII-a.

  Potrivit calendarului, toate rezultatele se vor afișa pe 31 martie. Elevii claselor a VIII-a vor susține simularea la limba și literatura română, matematică și limba și literatura maternă. Elevii claselor a XI-a vor susține simularea bacalaureatului la limba și literatura română, matematică, istorie și limba maternă. Elevii din clasele a XII-a vor fi verificați la limba și literatura română, limba și literatura maternă, pentru elevii aparținând minorităților naționale, și probe la alegere din matematică, istorie, fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, argumentare și comunicare, psihologie, economie, sociologie, filosofie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: