spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateVezi câți km de drum au fost reabilitați în Gorj, în ultimii...

  Vezi câți km de drum au fost reabilitați în Gorj, în ultimii 4 ani!

  Infrastructura rutieră din Gorj a beneficiat, în ultimii ani, se finanțări importante pentru reabilitare. Domeniu prioritar pentru conducerea județului, în ultimii patru ani, pe mai multe drumuri județene au fost derulate lucrări de modernizare. Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu, susține că s-au finanțat proiecte care acoperă mai mult de 25% din suprafața totală a drumurilor județene din județul Gorj.
  De departe o investiție mult așteptată este realozarea drumului expres Filiași -Târgu Jiu.

  „În ultimii 4 ani, au fost finalizați peste 160 km de drumuri județene și se află în reabilitare și modernizare alți 150 km de drumuri județene. Practic, în acești ani, am reușit să finanțăm proiecte care acoperă mai mult de 25% din suprafața totală a drumurilor județene din județul Gorj. Dacă adăugăm și cei 167 de km finalizați în mandatul trecut, rezultă că aproape 50% din suprafața totală a drumurilor județene din județul Gorj a fost reabilitată sau modernizată.
  Toate aceste proiecte sunt încă o dovadă a faptului că, pentru echipa Consiliului Județean Gorj, investițiile în infrastructura rutieră reprezintă o prioritate, iar recenta aprobare a Drumului expres Craiova – Filiași și a autostrăzii Craiova – Filiași confirmă interesul și importanța pe care guvernarea PSD o acordă dezvoltării și modernizării infrastructurii rutiere a județului Gorj.
  Toate aceste proiecte sunt o reușită a colaborării echipei PSD din Gorj, dar țin să subliniez implicarea și perseverența lui Mihai Weber, președintele PSD Gorj, pe parcursul a mulți ani, când nimeni nu dădea nicio șansă acestor proiecte devenite astăzi realitate.
  Extrem de important este și sprijinul domnilor Marcel Ciolacu, premierul României, și Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, care au înțeles necesitatea acestor investiții și le-au sprijinit financiar pentru a fi realizate”, transmite președintele CJ Gorj, Cosmin Mihai Popescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: