spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateVezi cum arata parcul din zona Narcise!

  Vezi cum arata parcul din zona Narcise!

  Autoritățile din Târgu Jiu anunță că investiția din zona Narcise, parcul de peste 10 hectare, prinde contur. Deja a fost pornit iluminatul, zona urmând să fie utilată cu mobilier stradal.


  „Parcul din zona Narciselor prinde contur. Constructorul a instalat sistemul de iluminat format din 200 de stâlpi cu lămpi cu tehnologie led, aleile sunt pregătite, a fost adus și mobilierul urban și a fost instalat și un loc de joacă pentru cei mici.
  2500 de copaci au fost plantați, s-a așternut gazon pe o suprafață de peste 10 hectare, a fost montat un amplu sistem de irigații, am amenajat și un amfiteatru deosebit, unde vor avea loc concerte mai mici, dar avem și o zonă vastă pentru concerte mari și festivaluri.
  Investiția mai cuprinde un punct de informare și de închiriat biciclete.
  Parcul se întinde pe o suprafață de 12 hectare, iar în imediata vecinătate se construiesc cele 100 de blocuri destinate în special tinerilor din municipiu.
  Ne apropiem de finalizarea implementării acestui proiect în valoare de 3 milioane de euro, finanțare europeană”, a transmis Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu.

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: