spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăActualitateVideoclip de senzație pe Transalpina cu un monopost de Formula 1

  Videoclip de senzație pe Transalpina cu un monopost de Formula 1

  Un videoclip de senzație a fost filmat pe Transalpina, cel mai înalt drum din țară.

  Pe Transalpina s-a aflat monopostul cu care Max Verstappen a câștigat al doilea titlu mondial de Formula 1. La volan s-a aflat un pilot junior al echipei austriece, Patrick, ghidat de inginerul său. Imaginile filmate au fost spectaculoase.

  Monopostul se întâlnește cu un cioban, care-i oferă pilotului lână ca să-i poarte noroc. La un moment dat, Patrick nu poate să treacă de un grup de nuntași, care au încins o horă pe drum.

  Ansamblul folcloric din Novaci a contribuit la realizarea videoclipului.
  „PROMOVAREA – calea sigură care asigură dezvoltarea turistică a unei zone geografice!
  Să fii acolo și să asiști la o astfel de filmare, care va face înconjurul lumii, în care șoseaua copilăriei tale, Transalpina, este vedeta, în care vezi tinerii cu care lucrezi mimând nunta românilor, a fost o experiență fantastică.
  „Un monopost Red Bull a făcut spectacol pe Transalpina” – scriu jurnaliștii de la RoMotors.
  Cea mai recentă ispravă a celor de la Red Bull s-a desfășurat pe Transalpina. Patrick Friesacher a făcut o excursie în România pentru a descoperi Transalpina, drumul aflat la cea mai mare altitudine din țara noastră. Transalpina ajunge, în Pasul Urdele, la 2.145 de metri.
  Aventura desfășurată pe Transalpina a fost presărată cu diferite cascadorii și tradiții specifice țării noastre. În drumul său spre București, Patrick a avut parte de viraje strânse, completate cu peisajul oferit de cel mai înalt drum din România. Patrick s-a întâlnit pe drum cu un vampir, un cioban, dar a găsit și o nuntă.
  Pilotul Oracle Red Bull Racing s-a prins și el în horă, iar darul de nuntă pentru miri a fost o serie de «cerculețe»”, a transmis Elena Basarabă, directorul Casei de Cultură din Novaci.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: