spot_img
23.9 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitate(VIDEO) Ministrul Sorin Grindeanu, în vizită de lucru la varianta ocolitoare de...

  (VIDEO) Ministrul Sorin Grindeanu, în vizită de lucru la varianta ocolitoare de la Târgu Jiu

  Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat joi, cu ocazia vizitei de lucru făcute la varianta ocolitoare de la Târgu Jiu, că speră ca, la anul viitor, să se circule pe centura ocolitoare. El a precizat că nu e o problemă de finanțare, pentru că anul acesta s-a dublat suma alocată de CNAIR, comparativ cu anul trecut, iar la anul suma va fi și mai mare.

  ”Anul acesta, am avut o discuţie cu colegii de la CNAIR şi cu Direcţia economică din cadrul ministerului şi, spre deosebire de anul trecut, s-au dublat sumele cheltuite de către CNAIR. Anul trecut, închiderea de an a fost undeva la 4,7 sau 4,8 miliarde, anul acesta ne ducem spre 9 miliarde, ceea ce înseamnă dublu. La anul va fi şi mai mult, pentru că România are nevoie de aceşti bani care intră în infrastructură. Nu e o problemă de finanţare”, a spus ministrul Sorin Grindeanu.

  Ministrul Transporturilor a declarat, în prezența autorităților județene și a presei, că speră ca, la anul, lucrarea să fie gata.

  ”Ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, şi anume acest ritm, să se păstreze, astfel încât la anul, în sfârşit, sper şi eu la Timişoara acelaşi lucru, ca şi dumneavoastră, la Târgu Jiu, în sfârşit să se circule pe centura ocolitoare de la Târgu Jiu”, a mai spus Grindeanu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: