spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateVINO ÎMPREUNĂ CU ANIMĂLUȚUL TĂU LA MAXI PET TÂRGU JIU, HIPERMARKETUL PREFERAT...

  VINO ÎMPREUNĂ CU ANIMĂLUȚUL TĂU LA MAXI PET TÂRGU JIU, HIPERMARKETUL PREFERAT AL ANIMĂLUȚELOR DE COMPANIE!

  DESCHIS 7 ZILE DIN 7 | ANIMĂLUȚELE DE COMPANIE SUNT BINE-VENITE ÎN MAGAZIN | SFATURI DE NUTRIȚIE GRATUITE | PUNCT FARMACEUTIC VETERINAR

  Maxi Pet, universul preferat al animăluțelor de companie, și-a deschis porțile și în Târgu Jiu!

  Situat într-o locație convenabilă, respectiv, lângă Exflor, Aleea Digului nr. 1 (Zonen Retail Park), Maxi Pet Târgu Jiu este o oază pentru toți părinții de animăluțe de companie care își doresc tot ce este mai bun pentru acestea și caută o experiență centrată pe relația lor cu animăluțele.

  Maxi Pet – hrană și accesorii pe gustul lui!

  În cadrul magazinului, găsești o gamă largă de produse pentru câini, pisici, păsări, rozătoare, reptile și pești. De la hrană la jucării, accesorii, îmbrăcăminte și multe altele, magazinele Maxi Pet și, implicit, Maxi Pet Târgu Jiu, sunt cunoscute pentru oferta bogată de produse de calitate grupate în mărci economice, premium sau super premium.

  Așadar, atât în magazinele fizice, cât și pe site, găsești produse pe placul animăluțelor.

  Maxi Pet App – Aplicația mobilă dedicată animăluțelor de companie, dar cu care economisești tu!

  Aplicația Maxi Pet este la îndemâna oricui are un telefon mobil smart dotat cu sistem de operare Android sau iOS! Este ușor de descărcat, înregistrat și îți va permite să activezi oferte și cupoane de reduceri destinate, în mod special, animăluțului tău. Pentru fiecare cumpărătură făcută în magazinele fizice Maxi Pet, scanând cardul digital din aplicație, vei acumula Maxi Puncte care-ți vor aduce reduceri și bonusuri.

  Maxi Pet – hipermarket şi punct farmaceutic veterinar pentru animăluțele de companie

  Colegii din magazin, amabili și informați, sunt întotdeauna disponibili să-ți ofere consultanță și să te ajute să găsești produsele potrivite pentru animăluțul tău, iar, în cadrul punctului farmaceutic veterinar, medicii veterinari îți vor fi de folos cu sfaturi și îndrumări legate de nutriția, igiena și sănătatea animalelor de companie.

  Maxi Pet – îți aduce surprize și promoții speciale

  Mai mult, alături de vedeta noastră, mascota-dalmațian, Max, promitem multe surprize. Toți iubitorii de animale se pot bucura, periodic, de diverse oferte speciale, disponibile în magazin și/sau online. Spre exemplu, săptămâna aceasta, între 1 – 4 iunie părinții de animăluțe se pot bucura de 10% REDUCERE la toate jucăriile.

  În concluzie, Maxi Pet se dedică total în a-ți oferi cea mai variată gamă de produse și servicii de cea mai bună calitate. Bucură-te de experiența Maxi Pet și descoperă un univers cu totul nou, dedicat, în întregime, ție și animăluțul tău.

  Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări pe Facebook, Instagram, Tik Tok și YouTube.


  Maxi Pet Târgu Jiu
  Aleea Digului nr. 1, lângă Exflor (Zonen Retail Park)

  Program:
  Luni – Sâmbătă: 09.00 – 21.00 | Duminică: 09.00 – 18.00

  Nr. Telefon: 0353.417.378

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!