spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitateVisul unei familii cu cinci copii: o baie

  Visul unei familii cu cinci copii: o baie

  O familie cu cinci copii din localitatea Cămuiești, comuna Glogova, visează să aibă o baie. Cele șapte suflete locuiesc într-o casă din bârne.

  Soții Știucă au diferite dizabilități. Bărbatul este nevăzător, iar femeia este surdă.
  Cristina Lia, de la Asociația „Glasul Sufletului“ din Rovinari, a ajuns la această famile năpăstuită.
  „Dragilor, zi de peripeții. După câțiva kilometri prin pădure pe un drum forestier, vai mama lui, am reușit să ajungem. După cum ne știți, noi verificăm fiecare caz care considerăm că e mai în nevoie. Azi am ajuns la familia Știucă. Patru fete și un prinț mic. Toate silitoare la școală și, după cum au spus și ele, că doar școala le va scăpa de sărăcie.
  Părinți sunt ambii cu handicap, unul nevăzător cu un ochi și mama cu probleme de auz, dar foarte credincioși și poziționați strategic în fața unei minunate bisericii.
  Acum ceva timp, în casă a izbucnit un incendiu și grație preoților și oamenilor de bine au reușit să refacă câte ceva.


  De regulă îi întrebam cam la ce visează fiecare sau își doresc cel mai mult, mi-au răspuns în grup: «O BAIE». O baie ca la domni în casă cu cadă și multă apă în ea.
  Nu știu ce rânduiește Dumnezeu sau dacă vom putea face acest lucru, dar acolo hrană, rechizite și sprijin financiar din când în când au mare nevoie barem până își iau puii lor zborul.
  Cei care doresc să ne susțină în ajutorarea lor sau doresc personal să ajungă la ei ne pot contacta la nr 0761090626“, a transmis Cristina Lia, de la Aasociația Glasul Sufletului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: