spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, februarie 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateVO 66 B, indicativul oficial al Variantei Ocolitoare a municipiului Târgu Jiu

  VO 66 B, indicativul oficial al Variantei Ocolitoare a municipiului Târgu Jiu

  Varianta Ocolitoare a municipiului Târgu Jiu a primit indicativul oficial – VO 66 B. În prezent, se lucrează la marcaje și la montarea de indicatoare.

  Constructorul și-a propus să dea în folosință primii kilometri din Varianta Ocolitoare a municipiului Târgu Jiu până la sfârșitul anului. Este vorba de o porțiune de 12 kilometri, însă nu se știe exact dacă vor respecta acest termen, deoarece ne mai despart puțin peste de două săptămâni de finalul anului. Lucrătorii au montat elementele de semnalizare și avertizare în parapete, însă acestea au fost furate după scurt timp. Pe porțiuni de zeci de metri, acestea nu mai există și au dispărut până și suporturile de susținere. În zonă există pază, însă hoții se ascund în vegetație și acționează la adăpostul întunericului. Elementele reflectorizante de pe marginea drumului ajută șoferii noaptea, sau în condiții de vizibilitate redusă.

  Un nou termen de finalizare a drumului de „centură“

  Lucrările la varianta ocolitoare sunt întârziate. Acestea ar fi trebuit să fie gata în totalitate până la sfârșitul acestui an. Noul termen este finalul primăverii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: