spot_img
-1.5 C
Târgu Jiu
joi, noiembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateMesaje la început de an școlar

  Mesaje la început de an școlar

  Activitatea didactică a început, de astăzi, în toate unitățile de învățământ. La Gorj, mii de elevi sunt așteptați pentru prima dată în școli. Pentru ei, dar și pentru cei care au mai pășit o treaptă pe scara sistemului de învățământ, autoritățile au transmis gânduri frumoase.

  În această toamnă, unitățile de învățământ din județul Gorj își deschid porțile pentru a-și primi elevii. Fiecare septembrie înseamnă emoție, încredere, speranță pentru elevi, profesori, părinți și bunici.
  „Începutul anului școlar 2023-2024 este un moment plin de provocări. Învățământul românesc trece prin schimbări semnificative, care vor aduce, cu siguranță, o transformare în bine. Este important să cunoaștem realitățile școlii, să acționăm pentru binele ei, cu responsabilitate și devotament. Doar printr-o colaborare continuă noi toți, profesori, elevi, părinți și autorități locale vom reuși să avem un învățământ de calitate. Pentru că ,,Un copil, un profesor, un stilou, o carte pot schimba lumea.’’(Malala Yousafzai)
  Fie ca acest nou an școlar să fie extraordinar pentru noi toți, cu împliniri școlare și profesionale!”, este mesajul transmis de conducerea Inspectoratului Școlar Gorj.

  „Stimați profesori și părinți, vă urez să aveți un an școlar cu rezultate care să vă facă mândri de cei cărora le îndrumați pașii în viață. Dragi elevi, vă îndemn să începeți acest nou an școlar cu inima deschisă și cu mintea pregătită pentru provocările ce vă așteaptă, să construiți un mediu de învățare pozitiv și încurajator pentru că, în această călătorie a cunoașterii, sunteți ca o echipă și acesta este unicul drum spre succes și realizare personală. Mult succes în noul an!”, transmite senatorul Cristinel Rujan.

  „Dragi elevi, stimați profesori și părinți, vă doresc să aveți un an școlar cu rezultate frumoase, în care să adunați cunoștințe utile și amintiri frumoase pentru întreaga viață.
  Sunt convins că fiind receptivi și deschiși la nou, punând în prim-plan valorile esențiale care stau la baza educației – respectul, toleranța, responsabilitatea și bunul simț și cultivând frumosul, binele și adevărul, veți reuși ca, la sfârșitul anului, să aveți rezultate pe măsura efortului depus. Vă doresc tuturor multă sănătate și putere de muncă”, a transmis Cosmin Popescu, presedintele CJ Gorj.

  „Tinerețea și prospețimea au revenit în curțile școlilor.
  Am participat cu emoție la ceremoniile de deschidere a noului an școlar la mai multe instituții de învățământ din Târgu Jiu, încercat de aceleași sentimente pe care le aveam în urmă cu mulți ani, pe vremea când eram elev.
  S-a păstrat atmosfera de sărbătoare, întreținută de profesorii zâmbitori și elevii strengari cărora le doresc un an plin de rezultate foarte bune și mult succes!”, a transmis Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: