spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateZiua Mondială a Sănătății, marcată la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

  Ziua Mondială a Sănătății, marcată la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

  Ziua Mondială a Sănătății, care se marchează pe data de 7 aprilie, a fost celebrată astăzi la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu

  O întâlnire a avut loc în sala de ședințe a unității (de la Spitalul 700). La eveniment au participat medici, asistenți medicali, conducerea Spitalului Județean, dar şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj – Gheorghe Nichifor, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate – Amalia Enache, directorul Direcţiei de Sănătate Publică – Narcis Stoian, preşedintele Colegiului Medicilor Gorj – dr. Ana Băleanu.

  „Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot efortul, devotamentul și dăruirea de care ați dat dovadă în acești ultimi doi ani, ani grei, în care pandemia ne-a pus la încercare. Vreau, de asemenea, să mulțumesc pentru sprijin Consiliului Județean Gorj, dar și tuturor invitaților prezenți. Mă bucur că ne-am putut întâlni în cadrul acestui eveniment. Vă felicit încă o dată pentru activitatea desfășurată”, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

   

  Spitalul din Târgu Jiu, remarcat în lupta cu coronavirusul

   

  Dr. Ana Băleanu de la Colegiul Medicilor Gorj a spus că spitalul din Târgu Jiu  a primit o diplomă de excelență pentru activitatea în lupta cu noul coronavirus: „La Adunarea Generală a Colegiului Medicilor din România, zilele trecute, domnul președinte al Colegiului a ținut să nominalizeze câteva spitale din țară care au avut activitate deosebită în perioada ultimilor doi ani. Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu a primit o diplomă de excelență pentru activitatea în lupta cu noul coronavirus. Pentru noi, cei care am participat la întâlnire, mesajul transmis de domnul președinte al Colegiului Medicilor, este deosebit, ne-am simțit mândri. Pentru că dumneavoastră meritați această diplomă. Dânsul a specificat în mod deosebit secțiile de terapie intensivă, boli infecțioase, pneumologie, medicina internă, cardiologia care s-au implicat în lupta cu coronavirisul, felul în care s-au ocupat de pacienți. (…) Trebuie să lucrăm ca și până acum în echipă, cu devotament. Se schimbă generațiile în sănătate, vă doresc succes și vă felicit pentru toată activitatea depusă în pandemie!”.

  La finalul discuțiilor, managerul Spitalului a dăruit diplome de mulțumire personalului tuturor secțiilor, serviciilor și compartimentelor din cadrul unității medicale.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: